Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra juni, 2021

Lofoten 2021 - del I

  Som tittelen antyder, Vera og undertegnede hadde en svært bra tur til Lofoten og Hemmingodden uke 23, juni 2021. Vi har publisert mye fra turen allerede på Facebook og Instagram, men en skikkelig turrapport må til. Her kommer rapporten fra første halvdel av uken.

Ekkoloddskolen?

Etter at Hooked.no forsvant inn i den digitale glemselen, forsvant dessverre også Ekkoloddskolen-videoene fra Youtube og Vimeo. Vi har fått tak i de originale filmene, og med tillatelse fra Bernt og Endre er de lagt inn på vår Youtube-kanal. 

Colibri Predator Cup - oppdatering 28.06.21

Den første sommermåneden er straks slutt, og Colibri Predator Cup sine resultatlister bærer preg av at sommerfisket har begynt.

CPC trekkepremie for mai - resultat.

Vi var så heldige å få to 13 Fishing multiplikatorsneller å dele ut for mai, her ser du hvem som vant disse.

Hvordan lage takkel til steinbit

  Forsommeren er tid for fiske etter steinbit. En høyt verdsatt fisk som mat men også en dødsrå fisk i seg selv. Sportslig sett er det ikke den hardeste fighten, men det er en av de tøffeste vi har i våre farvann mener jeg. Samtidig er det få som er like elegante når de slippes ut igjen og svømmer ned i dypet. Da flagrer halen elegant i det den forsvinner...

Erik & Vera reiser snart - Lofoten 2021

Det er noen ting enhver sportsfisker bør få gjort før man legger seg i trepenalet. Hva den listen består av vil nok variere men en ting bør være på alle og enhvers liste, fisketur i Lofoten.