Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra november, 2020

Med Navionics på fransk havabborjakt

Havabbor, Frankrikes vestkyst, nye båter, topp elektronikk, og lokalkjent guide. Det må nesten bare bli bra det?

Airmar TM185HW - kongen på haugen av ekkoloddgivere?

Det er godt å ha drømmer og mål, og enda bedre når man kan innfri noen av de. Airmars 1000W high-wide element har vært en aldri så liten drøm for meg i flere år. Etter å ha realisert drømmen to år tilbake er det på tide med et dypdykk i teori og praktisk erfaring.

Lowrance HDS Gen 3 and software 18.2

Nothing gets an otherwise patient and calm angler appear like a human firecracker than when a softwareupdate on their marine electronic causes issues. Let us take a look at what you can do yourself with softwareupdates generally, and SW 18.2 for HDS Gen 3 specifically.

Mercury 1st Mate - sikkerhet først

Det er ingen hemmelighet at vi i Team Colibri har en svakhet for Mercury, for produkter utviklet i Norge og for sikkerhet ute på vannet. Mercury 1st Mate treffer derfor midt i hjertet.

Forespørsel om havabbor

Den som intet våger, intet vinner, og den som ikke spør får ikke svar. Så hva er myndighetenes standpunkt til forvaltning av havabbor? Er den en vinner og verdt å spørre om? 

Småplukk fra øverste hylle

Har du noen gang kjøpt ei fiskestang hvor du har sett et behov for en annen krokholder? Eller kanskje du har kjøpt ei stang uten krokholder i det hele tatt (ganske vanlig på det japanske markedet da de strekker seg langt for å spare vekt)? Da kan det hende Fuji EZ Keeper er løsningen for deg. Lars har testet et par av disse en sesong og er hittil meget fornøyd.

Garmin GPS 24xd - endelig!

I dag har nær sagt alle kartplottere og kombienheter som selges innebygget GPS-mottager, så de eksterne "pøkkene" vi kjenner fra 10-15 år tilbake er stort sett borte. Men det er mange fordeler med en ekstern GPS-mottager, og legger du til en retningssensor i samme pakke har du et svært nyttig verktøy.

Colibri Predator Cup 2020 - Oppsummering og resultater

1. april 2020 så en ny konkurranseform innen predatorfiske dagens lys. Colibri Predator Cup var opprinnelig ment å være en morsom greie som vi i Team Colibri håpet å få med oss noen ivrige og konkurranselystne sportsfiskere på.