Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 18. januar 2018

Team Colibri og Pioner

Det er ingen hemmelighet at en av teamets medlemmer har en forkjærlighet for plast, nærmere bestemt rotasjonsstøpt plast.
Dag og Lars i Pioner 14 Active på Hurdalsjøen
I et drøyt år har da også Dag (R) samarbeidet litt med Pioner, i form av en idéutveksling rundt hva som kan gjøre Pioner enda bedre som sportsfiskebåter.

I 2018-katalogen har sågar Dag blitt midtsidemann, du kan lese katalogen selv HER. Dag finner du på sidene 18 og 19.
S 18

S 19
At fiskeutstyret PR-folkene til Pioner bestemte seg for å "pynte" artikkelen med er ganske langt unna hva Dag vanligvis fisker med får så være. (For de som ikke har fått det med seg; Dag er "die hard" multiplikator-fan.)

Jeg har fisket en hel del fra Dags Pioner 14 Active selv, og må bare innrømme at som fiskeplattform fungerer den meget bra. Dags modifiseringer med kastedekk i front, stoler, elektrisk frontmontor og diverse stangholdere og elektronikk har gjort at båten er svært vellykket til spinnfiske og vertikalfiske. Den er ideell for 1 til 2 sportsfiskere, og den er blant de mest stabile 14-fotere jeg noen gang har satt mine ben i. Tre mann kan spinnfiske fra den uten å måtte planlegge når den enkelte skal flytte føttene fra A til B i båten og det er en egenskap man ikke finner hos mange båter i denne størrelsen.
Undertegnede i Pioner 14 Active.

At konstruksjonen av rotasjonsstøpt plast tåler det utroligste gjør at båten internt i teamet har kallenavnet "Fender`n". Den er virkelig et alternativ til det mer klassiske materialvalget for sportsfiskebåter i denne størrelsen (aluminium) og bør være med på listen over båter du skal se på hvis du er i markedet for en båt i denne størrelsen.
Elektronikk, stangholdere og ymse RAM må man ha.

I videoen under ser du Lars utnytte kastedekket i front:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar