Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 3. mai 2017

Hva som ble stjålet

Her følger utstyrslisten som viser hva som forduftet fra mitt eie sist helg i Bengtsfors.

Utstyret var innelåst i bilen, bilen stod parkert foran hytta vi hadde leid, langt inn i skogen. Da vi tok opp båten i Bengtsfors lørdag kveld, ble vi holdt under oppsyn av to menn med trekk som tyder på at de kommer fra østlige deler av Europa. Den ene av disse var veldig interessert i noe jeg da antok var hans mobiltelefon, i dag skjønner jeg at det var en slik elektronisk dings som kopierer signalet som går mellom mine elektroniske bilnøkler og bilens sentrallås. Siden disse gutta var der, ble bilen behørig låst opp og igjen flere ganger mens de stod der, hver gang mens denne karen trykket på sin "dings". Utstyret forsvant fra låst bil påfølgende natt mellom ca 23.50 og 06.00. Bilen har ingen skader og var låst da jeg satte meg inn i bilen søndag (30.04.17) morgen i sekstiden. Vi så tydelige spor etter en bil i grusen på veien ovenfor hytta, så i løpet av natten har det kommet og kjørt en bil på denne ellers øde lille avstikkeren av en grusvei.

Alt utstyret lå i denne.
Savagear krybbe (foto, savage-gear.com)
Det er en Savagear Rubbermesh Boat Cradle, den er ca 120 cm lang med uttrekkbare støtteben. Den er noen år gammel og aluminiumsrørene har tydelige tegn til korrosjon.

Det var 11 stenger i bagen, alle med multiplikatorsneller og sene på. Ti trollingstenger og en spinnfiskestang.
  • 6 stykk Shakespare Ugly Stick Gold 7`, todelte trollingstenger. Alle med Shimano Tekota 600LC.
  • 3 stykk Shimano Catana AX 240MH. 8` todelte trollingstenger. En med Tekota 500 LC og to med Tica SeaSpirit SA458R7C.
  • 1 stykk Tica Double Strike 7` G. Med Shimano Tekota 300LC.
  • En stykk Rosewood Protoss HSC-664M. 6`6" firedelt spinnfiskestang (med trigger) påmontert en Taigek multiplikatorsnelle med rød multifilament og fluorkarbonfortom.

Alle trollingsnellene var fylt med monofilament og de fleste hadde påmontert fortom av fluorkarbon med Mustad Stay-Lok snap.


Min Shimano Tekota 300 LC
Det gjenstår å se hva forsikringsselskapet konkluderer med, men jeg er ikke positiv etter å ha lest vilkårene. Det er mye som tyder på at det ikke blir mer trolling på meg i 2017, og kanskje ikke i 2018 heller, for dette har jeg ikke penger til å erstatte umiddelbart. Skulle du ha tips som kan oppklare saken, ring svensk politi på 0046771141400 (fra Norge) eller 11414 (fra Sverige). Henvis gjerne til anmeldelse I-57-1039407-17. Polisens "ärendenummer" for min sak er 5000-K531581-17.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar