Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 7. februar 2019

Testet: HoldOn Multiclip Midi

Med årets sommer friskt i minne hadde jeg egentlig fortrengt høst og vinter helt. Men etter noen dager med bøttregn var det ikke lengre mulig å fornekte at drittværsesongen kom til å forsure livet som båteier også dette året, og tiden for presenning kunne ikke utsettes mer.

Tidligere brukte jeg en kraftig presenning på båten, men siden den i praksis var såpass tung at jeg måtte ha hjelp for å ta den av og på, gikk jeg tilbake til lettere og tynnere presenninger ala Jula og Biltema. Problemet med de lette alternativene er at de blir for svake rundt øglene, så disse har en lei tendens til å bli revet løs når vind og vær viser sine mindre sjarmerende sider.

Når du går lei av dette - HoldOn.
Da jeg litt tilfeldig snublet over HoldOn Multiclip hos SeaSea ble det derfor med en pakke hjem. Klassisk impulskjøp.

Man får mye fint i plast....

Prisen var 59,- for en pakke med fire, og forutsatt at de faktisk gjør jobben er prisen innafor. Selv om tynne presenninger har et avslappet prisnivå blir det uansett dyrt når de stadig må skiftes, i tillegg til at det rent miljømessig er en dårlig løsning. Jeg knipset derfor på de fire Multiclippene på de mest utsatte punktene på presenningen min, og lot høst- og vinterværet herje i vei.

HoldOn MultiClip i bruk
Fire måneder senere er høst definitivt blitt vinter, og det er på tide å flytte båten min innendørs for en liten vinterdvale. Disse fire månedene viser klart og tydelig at der det har vært HoldOn på presenningen er det ingen skader, mens øglene ellers er ødelagt.
Holder mål - også med ekstra vekt i form av snø og is.

Ingen av stedene med HoldOn hadde revner.

HoldOn har en demonstrasjonsvideo på YouTube som viser hvordan du klipser de av og på:

Oppsummert gjør HoldOn Multiclip jobben og vel så det, en pakke til er allerede innkjøpt så alle festepunktene kan bruke HoldOn til neste høst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar