Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

fredag 12. mai 2017

Takk!

Det heter seg at det går opp og ned i livet, men at man uansett ender seks fot under der man startet.

De siste ukene har det gått en hel del ned for undertegnede, selv om det forhåpentligvis er langt igjen til jeg er seks fot lavere enn startpunktet. Det startet med at vi oppdaget at taket på huset lekker, så gikk sluket på badet lekk, så fikk jeg innbrudd i bilen (utstyret som forsvant ser du HER). For å toppe det hele oppdaget jeg en karosseriskade på bilen for to dager siden, som må ha kommet mens bilen stod parkert.

Heldigvis var vi forberedt på muligheten for ymse feil ved huset vi flyttet inn i i februar, også rent økonomisk. Sure penger, men penger vi tross alt har. Men med to barn og et hus som krever mye tid og penger, er budsjettet for fiskeutstyr svært begrenset om dagen. Når da det meste av trollingutstyr forsvant, så det mørkt ut for slikt fiske i min fremtid de neste par årene. Dette var utstyr jeg har akkumulert opp over 10-15 år, jeg har ingen mulighet til å erstatte det over natten.

Men så skjedde flere ting som gjorde at troen på menneskeheten fikk seg ett oppsving. Det var flere som meldte at de hadde trollingstenger til overs, mens andre meldte at de hadde komplette sett med stang og snelle jeg kunne låne. Veldig hyggelig, og kjærkomment.

Neste positive overtakelse var at Team Ambulansen dro i gang en regulær kronerulling, som fikk raskt moment på Facebook. Snekkerbua kastet seg også på og kjørte en auksjon av sine Troll-woblere hvor inntekten gikk til meg.

Per 17.05.17 har det kommet inn hele 6.750,- i den kronerullingen. Jeg er helt himmelfallen.


Siden utstyret forsvant fra min bil, gikk dette på bilforsikringen og ikke reise- eller båtforsikringen. På de to siste har jeg langt høyere dekning for løsøre, mens bilforsikringen begrenser tyveri av bagasje til maksimalt 5000,- Så da har jeg 11.750,- å handle utstyr for. Jeg skal tygge litt på hvordan jeg skal få maksimalt ut av de pengene. Jeg er fristet til å prøve å få så mange sett (stang+snelle) ut av det som mulig, kontra å kjøpe noen få sett tilsvarende det jeg hadde. Delvis fordi antall timer med trolling ikke er hva de var, og delvis for å teste litt rimeligere utstyr. Tekotaene mine har vært tilnærmet uslitelige, utover det jeg anser som normalt vedlikehold, men de koster en hel del penger også.


Uansett utfall, viser dette at trollingmiljøet spesielt og sportsfiskemiljøet generelt har hjerte! Jeg har ikke bedt om dette, men er ydmyk så det holder her.


TAKK2 kommentarer:

  1. Får jag föreslå att du sätter upp ett paypalkonto och berättar vilket det är så kan det fort hända att dina bloggläsare ger dig en tia eller två.

    SvarSlett
  2. Jeg har PayPal men det var ikke min tanke at folk skulle sponse mitt fiskeutstyr. Det er veldig hyggelig, men jeg har ikke tenkt til å gjøre noe mer med kronerullingen enn det de andre allerede har gjort.

    SvarSlett