Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

søndag 27. mars 2016

Mosseelva 26.03.16

Vi tilbringer påsken på hytta. Innimellom harrytur, museumsbesøk og bleieskift snek Erica og jeg oss ut med båten en tur.

Min far har en Båtsman (svensk aluminiumsbåt) på hytta med en 20HK 4T EFI fra Suzuki. Båten er av typen bunnsolid, og fungerer bra til litt kortere fisketurer.

Båtsman
Båtsman
Båtsman
Båtsman
Båtsman

Båten er også utstyrt med et Lowrance Elite 5 HDI med 83/200/455/800-HDI ekkoloddgiver som han fikk i bursdagspresang for noen år siden. Elite HDI begynner kanskje å dra litt på årene rent teknisk, men praktisk fungerer det bra. Erica begynner å få brukbar forståelse av ekkolodd, og hyler ut når det dukker opp noe på skjermen. Vi trenger hverken Fish ID eller Fish Alarm.
Erica følger med på ekkoloddet

Vi vertikalfisket litt oppe ved iskanten. Det var en og annen fisk å se, og den ene tok jiggen forbausende høyt i vannet. Ut i fra hoderistingen å dømme var det en abbor, men det finner vi aldri ut av. Den lille isfiskestikka jeg satt med knakk, og fisken forsvant.
Close, but no cigar
Grønn pil på bildet over viser fisken som stiger til jiggen, den tar og slipper igjen ved sort pil. Rød pil er fisken som svømmer nedover og ut av konevinkelen.

Etter en halvtimes tid var Ericas tålmodighet brukt opp. Egentlig like greit, for det blåste og var rimelig kaldt. Vi strakk litt på beina ved Elverhøy før vi kjørte ned elva igjen.
Noe på gang på Elverhøy?

Vi kjører ned til hytta igjen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar