Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

mandag 23. november 2015

En sorgens dag - båten på land

Det har blitt lite fiske denne senhøsten. Jeg har faktisk ikke vært på fisketur siden DC og jeg gjorde Steinsfjorden utrygg 02.10.15. 51 dager siden siste fisketur, og flere skal det bli...

Årsaken er enkel nok, familien fikk et fjerde medlem for snaue fire uker siden. Selv om lille Eine var både planlagt og ønsket, har hans ankomst gjorde grove innhugg i hans fars disponible tid. Siden det neppe endrer seg i løpet av de kommende månedene, innså jeg i dag nederlaget og la Frøken Evada på land for vinteren. Med nykommeren i familien orker jeg ikke å legge båten i Oslofjorden slik jeg gjorde sist vinter, dessuten kommer jeg til å konvertere fra bil til tog som transportmiddel på etappen hjem-jobb-hjem, og mister dermed muligheten til å kjøre innom båten på vei til eller fra jobb. Båt i vannet om vinteren krever hyppig ettersyn, om ikke annet så for å måke snø.

Så i dag måtte hun opp.

Det gjør vondt i sjela å sette båten på land med slike forhold.


Rim på brygga
Burka ferdig
En større presenning står på ønskelisten, nå bruker jeg to jeg hadde liggende. Tanken er å bare dra den større over de to jeg har lagt på nå når jeg får rotet meg til en passelig butikk.

Jeg ser forresten at jeg tok opp båten samme helg i fjor, men da for å flytte den til Oslofjorden. I år legges hun altså på land, så får jeg komme sterkere tilbake når den værste ammetåka har gitt seg.

Så er det bare å telle ned....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar