Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 12. august 2015

Oslo Internasjonale Fiskefestival

Lørdag 22. august klokken 10.00 braker det løs når Hooked og NJFF kraftsamler i Oslo.

Det som vil brake er Oslo Internasjonale Fiskefestival på Rådhusplassen i Oslo. Her er det bare å booke inn i kalenderen og ta med hele familien OG fiskeutstyr fra klokken 10 til 18 for her blir det liv.

(foto; oslofiskefestival.no)


Mest ståhei blir det nok rundt fiskekonkurransen som har hele 100.000,- kroner som førstepremie. Det fiskes i perioden 13-15.00. Deltagelse er gratis og du melder deg på HER. Det er fiske fra land som gjelder, og hvem som helst kan vinne.

På Rådhusplassen blir det scene med diverse aktiviteter og show. Rundt scenen blir det ymse stands og enda mer aktiviteter. Hvis alt går etter planen kommer Team Colibri med Frøken Evada til å stå der også, for å representere Norges Trollingforbund. Så er det noe du lurer på innenfor temaene du vanligvis leser om her på bloggen er det bare å ta kontakt der denne står:

Frøken Evada
Det blir gratis fisketurer ut med båt på fjorden, det blir saltvannsakvarie, det blir små kurs og foredrag innen temaer som hvordan man leser et fiskevann og masse fiskeglade mennesker på alle kanter. Blant disse vil stort sett alt som kan krype og gå av "fiskekjendiser" i Norge være, så hvis det er noe DU lurer på om hvordan akkurat HAN gjør ting er det nå du kan spørre vedkommende in persona. I tillegg til folk fra Hooked og NJFF vil det være frivillige fra Nidaros Kysmeitelag, Oslo Havfiskeklubb og Norsk Meiteunion til stede og klare til å hjelpe akkurat deg.

Her har virkelig Hooked og NJFF lagt ned mye arbeid for å lage fest. Så søk dispensasjon der du må søke om slikt, og få dette inn i kalenderen. Ta gjerne med hele familien, dette er på ingen måte noe som bare er spennende for far (eller mor). Har du mulighet til å reise kollektivt er det lurt, for her vil det bli endel trafikk. Det er enkelt å komme til og fra med kollektivt, være seg buss, tog, bane eller trikk. Må du bruke bil er nærmeste parkeringshus Aker Brygge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar