Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

lørdag 25. juli 2015

Test av Biltema fjernkontroll for mobilkamera

Jeg handlet selvfølgelig ikke bare deksel til mobilen da jeg var innom Biltema, en fjernkontroll for mobilkamera fant også veien med i handlekurven.

For en snau hundrelapp kan denne tassen bli din:
http://www.biltema.no/no/Kontor---Teknikk/Mobilt/Tilbehor/Fjernutloser-for-mobilkamera-2000034835/

Settet består av en fjernkontroll og en liten holder for å få mobilen til å stå.Fjernkontroll og mobilholder


De to kan festes i hverandre så du er sikker på at du mister begge to på en gang. :)Satt sammen


Det er et hull for å feste en nøkkelring eller tråd, noe jeg nok må gjøre hvis ikke jeg skal legge dette et "lurt" sted og glemme hvor jeg la det.

For å bruke fjernkontrollen må du laste ned en (gratis) app.Snap remoteMed appen åpen kan du så bruke fjernkontrollen til å ta bilder med kameraet.

Rekkevidden ser ut til å være bedre enn spesifikasjonene, jeg fikk i hvertfall tatt bilder på ca 7 meters hold før det ikke fungerte lengre. Spesifikasjonene sier også at den er følsom for støy, uten at jeg fikk problemer med to aktive barn løpende rundt meg.

Planen er å bruke denne i båten for bedre fangstbilder enn de av typen "hold telefonen med en hånd og fisken med den andre". Det ene drar gjerne det andre med seg, så nå har jeg også bestilt RAM-feste for mobilen så alt skal ligge til rette for gode bilder fremover. Mer om det festet når jeg har testet det skikkelig.

Helt klart bestått for Biltema denne gangen.

Noen bilder med fjernkontrollen:

Jeg kombinerer fjernkontrollen med RAM Mounts holder for mobiltelefon, den kan du lese mer om her:
http://teamcolibri.blogspot.no/2015/08/ram-mobilholder.html


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar