Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 2. juli 2015

Nyhet fra Humminbird - Helix 7

Du har tidligere lest om Humminbird Helix 5 her, nå kommer storebroren Helix 7.

Storebror er svært lik lillebror, det vil si den her helt lik bortsett fra skjermstørrelsen. Jeg skal derfor spare dere for å gå igjennom spesifikasjonene enda en gang, de kan du uansett lese i linken til Helix 5-artikkelen i introen.

Humminbird Helix 7


Oppløsningen er på skuffende 480X800. Når jeg sier "skuffende" er ikke det fordi dette er dårligere enn konkurrentene, det er akkurat det samme som de, men fordi det spennende med Helix 5 nettopp var kombinasjonen av SI og den høye oppløsningen. Når nå storebror får samme oppløsning som lillebror, betyr det at du ikke ser noe MER på en Helix 7 enn på en Helix 5, du ser det bare STØRRE. Jeg hadde håpet at oppløsningen på Helix 5 var et tegn på at Humminbird var i ferd med å oppgradere oppløsningen på alle sine modeller, men Helix 7 tilsier at de kommer til å følge det vante sporet. Så der Helix 5 fikk en tommel opp, får Helix 7 en "helt ok".

Modellvariasjonene blir:
 • Helix 7 Sonar Only
 • Helix 7 Sonar/GPS Combo
 • Helix 7 DI Only
 • Helix 7 DI/GPS Combo
 • Helix 7 SI/GPS
 • Helix 7 SI/DI/Sonar/GPS Combo

 • Som for Helix 5 vil vi sikkert se at den norske importøren Flak ikke tar inn alle variantene. Her i Norge vil neppe variantene med bare DI eller DI/GPS og SI/GPSvære særlig aktuelle, så vi vil nok se Helix 7 som rent ekkolodd, kombinert ekkolodd/GPS og full pakke her på berget. Norske priser er ikke fastsatt enda.


  Her finner du hele modellspekteret:
  http://www.humminbird.com/Freshwater/Product-Category/Series/HELIX-7-Series/?utm_source=HELIX+7+Press+Release&utm_medium=Ascent_Email&utm_campaign=33992371&utm_term=1384901563&utm_content=Thursday,%20July%2002,%202015

  Ingen kommentarer:

  Legg inn en kommentar