Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 14. juli 2015

Nye jigghoder

Mer shopping, denne gangen fra Ebay. Her er link til nyanskaffelsene:
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=321773955306&globalID=EBAY-US

Noen morsomme jigghoder som skal testes til både røye og abbor. Jeg kjøpte seks i 15 gram, men de finnes også i 7 gram for finesse-entusiasten. Porto var inkludert så summen ble 92,- og pakken kom etter tre uker.


Jigghode med spinnerblad

Jeg er alltid på utkikk etter det perfekte jigghodet, selv om jeg vet veldig godt at det ikke finnes, siden ulike måter å presentere jiggen på krever ulik form på hodet, ulik vekt og ulik innfesting, forskjellige krokstørrelser og så videre i det uendelige. Disse hodene er en variant over temaet "stand-up", altså jigghoder som skal sørge for at jiggen står hvis du slipper den ned til bunnen.

Pakken ble selvfølgelig revet opp straks den ankom postkassen. Frem med superlim og diverse jiggkropper. Jeg satser her på abbor-vennlige størrelser, siden jeg skal tilbringe den neste uken i Vansjø. Med jiggkropper montert ser det slik ut:

Giv akt!

Profil

Nærmest til lengst bort:
Savagear
Savagear
Westin
Svartzonker
Berkley
D.O.A

Den siste på listen, D.O.A cal-shad (farge "Morning Glory") er ny for meg. Den virker bra, passe myk og velbalansert. Det blir spennende å prøve den i vannet. Svartzonker MCrubber Bass er også ny, her i fargen Motoroil. Begge to ble innhandlet i Stockholm. Resten er kjente og kjære modeller du har sett på bloggen før.

PS.
De to nederste bildene er tatt med IPhone 6. Min Iphone 5 gikk på en smell og ble erstattet med en sekser før vi dro til Sverige. Bildekvaliteten er ikke helt speilrefleks, men slettes ikke værst og mye bedre enn med den gamle.

2 kommentarer:

  1. Sunda tankar. Man kan ju alltid i framtiden lägga till fler batterier, då kan man ju dessutom ditribuera ut dem över större yta för att få bättre balans i båten.

    SvarSlett
  2. Den kommentaren skulle sikkert på den andre artikkelen? :) Takk, får satse på at dette blir bra. Gleder meg voldsomt til å bli ferdig med monteringen.

    SvarSlett