Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 20. mai 2015

Tyrifjorden 19.05.15 - loggtur

Jeg tok med vertikalstangen og noen jigger, men målet i dag var å logge data for Insight Genesis og dybdekart.no.

Jeg la kursen sørøstover. Første stopp var den nordligste enden av Utøya. der går det ut en liten grunne som ikke vistes særlig godt på kartet, så den ble logget opp. Så fortsatte jeg ned Holsfjorden i retning Sylling. På veien var jeg innom Nesvika, og logget opp på begge sider av odden som stikker ut der. Hvis du lurer på hvem som kjørte mistenkelig nære båter ved bøyer, brygger og annet i Nesvika i går så var det altså meg, ikke en banditt på rekognosering.

Greit med kabinbåt i slikt vær

Holsfjorden

Østsiden av Holsfjorden

Mer østside

Utsikt nordvestover, Frognøya i det fjerne

Været var glimrende for logging. Kaldt og regn, men ikke vind. Jeg bløtla noen jigger ved grunntoppene utenfor Utøya, bare for å se om det var noen hjemme. det stod litt krøkle rundt den dypeste av toppene, og en og annens større fisk også. Men de var overhode ikke interessert. Egentlig like greit, for jeg må gutse på for å vinne Insight Genesis Challenge i mai. Med gårsdagens logging av 82 kilometer, er jeg nå oppe i et større kartlagt areal for mai 2015 enn noen annen måned i noe annet år tidligere. Skulle noen slå meg i mai, skal jeg bli imponert og bøye meg i støvet for det.

Men det skal bli litt godt å bli ferdig med mai også, så jeg kan logge mindre og fiske mer.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar