Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

lørdag 16. mai 2015

Insight Genesis Challenge - halvveis i mai

Omtrent halvveis i mai ser det bra ut for meg i IGC. Jeg har lastet opp alt jeg har logget siden konkurransen ble avsluttet i 2014, og over 200 timer med logging har gitt resultater.

Foreløpig resultat mai

Jeg regner med å få inn to loggturer til før mai er ferdig, målet er en HDS 7 Gen 3 denne måneden og da må det gutses. Det ser ut som jeg får mindre tid fremover enn samme periode i fjor til både logging og fisking, derfor en skikkelig kraftsamling nå i mai.

Hvis du lurer på hva som skal til for å slå meg nå i mai, så må du fortsette å lure. På konkurransesiden får man opp endel statistikk på egen logging, men man får ikke se hvor mye de andre har logget. Du får areal i acres (1 acre er omtrent 0,004 kvadratkilometer, 1 kvadratkilometer er 247 acre), total tid, lengde du har kjørt og et par andre ting.

Med to rene loggturer til før månedsskiftet, regner jeg med å øke arealet jeg har logget endel. Det er ikke helt usannsynlig at jeg kan logge 4000 acres til, så lenge jeg ikke fisker men bare logger. Tohatsuens seks hestekrefter skal nok få kjørt seg, og kartet for Tyrifjorden bli enda bedre enn det er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar