Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

lørdag 2. mai 2015

Innveiing med en liten nedtur

Innveiingen klokken 18.00 var frivillig, så vi er ikke garantert at alle fiskene tatt til nå er veid inn.

Det veies og måles


Det er nok tatt en eller to fisk til som kjemper om pallen. Foreløpig førsteplass er dog soleklar med en flott ørret på 6,9 kg. Dessverre ikke vår fisk, den kommer lengre ned.

6,9 kg ørret, ikke vår dog

Vår fisk viste seg å "bare" veie 4320g, ikke i nærheten av de 6160g vi så på vekten i båten med andre ord. Uansett så er det ny pers for Stian, og teamrekord på Tyri, så vi gleder oss lell. Vår fisk holder til en foreløpig 2. plass men da kan det som nevnt være fisk som ikke er veid inn. Vi trenger altså minst en ørret til for å føle oss nogenlunde trygge på pallen. 

Fisken vår overlevde forøvrig seansen og ble sluppet ut ved Vikeland.

2 kommentarer:

  1. For meg er teamet ditt en vinner Erik!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det Sverre. For eventuelle andre nysgjerrige så ble fisken vår satt ut igjen etter innveiingen. Seansen ble både fotografert og filmet, så det kommer sikkert noe om det etterhvert.

      Slett