Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

mandag 4. mai 2015

Trollingfestival på Tyrifjorden - live

Som jeg har skrevet om før er det trollingkonkurranse på Tyrifjorden denne helgen. Tanken er å prøve å legge inn litt smårapporter på bloggen underveis.

Trenger du en påminnelse om hva det dreier seg om så finner du informasjonen her:
http://www.tyrifjorden-trolling.no/?p=239

Grytidlig opp i dag for å rekke skippermøte på Vikland 07.00. Etter litt kalkulering ble matrosen(e) og jeg enige om at jeg kjører bil til skippermøtet og så til båten for å spare både tid og drivstoff. Det er fire mil tur-retur Storøen-Vikland tvers over Tyrifjorden. Selv om det er mye lenger med bil å kjøre rundt, går det både fortere og blir billigere. Da kan også resten av mannskapet sove litt lengre, noe de sikkert vet å sette pris på. Skulle det blåse opp er fire mil med stampekjøring i båten uansett ikke særlig fristende.

Det har kommet endel båter, men fjorårets rekordantall på 41 båter kommer man neppe i nærheten av. 20-25 er nok nærmere.

Bryggen på Vikland
Folket samles
Litt kø for å få båten(e) ut, men ikke mye


Neste stopp blir båten ved Storøen, men jeg henger på Vikland en stund til så det ikke er noen tvil om at jeg starter på riktig tidspunkt. Fisket begynner 09.00, tvi tvi.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar