Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

fredag 6. mars 2015

Foredrag hos Villmarksbutikken (Jessheim)

Fra tid til annen "opptrer" jeg, denne gangen er det Villmarksbutikken på Saga Senter ved Jessheim som får besøk.

Onsdag 11.03.15 klokken 18.00 braker det løs med et foredrag om ekkolodd. Villmarksbutikken befinner seg altså på Saga Senter, her har du en kartlink: http://kart.gulesider.no/m/1GEZz

Adressen er:
Saga senter
Dampsaga allé 6
2053 JESSHEIM

Villmarksbutikken er en av Norges største og beste butikker på friluft, og har en usedvanlig velutstyrt fiskeavdeling. (Norges største?). De har utmerket seg på flere områder, og har personale med høy kompetanse på sine fagområder. Hvis du lurer på hvor Erik Walmann i PikeWallis filmer de fleste av jiggene sine, så er det i testbassenget hos Villmarksbutikken.

For anledningen har de utvidet åpningstiden sin til 21.00. Jeg legger opp til at selve foredraget tar 2 timer, så med litt pauser og diverse spørsmål og diskusjoner går det med tre timer. Målet mitt er å gå igjennom hva ulike begreper innen ekkolodd betyr for en sportsfisker i praksis, og hvilken effekt ulike innstillinger har for hvordan fisk og bunnstruktur ser ut på ekkoloddskjermen. Så hvis du lurer på hva ting som konevinkel, pingspeed, scrollspeed, frekvens og liknende er og betyr, har du en gyllen anledning til å finne ut av det på onsdag.

Foredraget er gratis. Hvor mye penger du måtte finne på å legge igjen i fiskeavdelingen er ditt eget valg. ;)


Villmarksbutikken


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar