Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

mandag 2. februar 2015

Snekkerbua - norske håndlagde woblere

Terje Thon er mannen bak Snekkerbua. Han er en ivrig trollingfisker, som dessuten har vist svært så nevenyttige evner tidligere. Det er flere (inkludert meg) som har fått tips av ham om hvordan trollingbåter kan utstyres og innredes.

Men Snekkerbua handler ikke båter, det handler om woblere. Terje har to modeller i produksjon allerede, som han kaller Troll. De har samme silhuett, men kommer i henholdsvis 90 og 110 millimeter.

Troll fargevarianter
Jeg var på årsmøtet til Hadeland og Ringerike Trollingklubb sist helg for å holde et foredrag om dybdekart.no. Terje er en av ildsjelene i klubben, og det var nok ikke helt tilfeldig at klubbens avskjedsgave til foredragsholderen var nettopp en Troll. Jeg er derfor blitt stolt eier av en stykk Troll 90.

"Min" farge
Ikke vet jeg om Terje har utviklet evner som tankeleser, men akkurat den fargen er en av mine desiderte favoritter til trolling etter ørret i klart vann. Denne tassen kan garantert se frem i mot mange timer i vannet i Tyrifjorden.

Finishen på woblerne holder høy kvalitet, og jeg mistenker at de går meget pent i vannet. De er ekstremt lette, så dette er ikke noe å kaste med, men så lette woblere pleier å få fin gange. Det blir spennende å se den i vannet, sannsynligvis får den sitt første bad i Oslofjorden om noen dager.

I følge Terje er en ny modell på gang også. Modellen kommer sannsynligvis til å hete Troll 90s, har smalere kropp enn Troll 90 og sadelskje av samme type som Rapala Scatter Rap.

Siden woblerne også spraylakkeres for hånd, kan farger tilpasses kundens ønsker. Fargene på de øverste bildet er i så måte å anse som eksempler. Man kan også få relakkert gamle slagere, slik som denne pluggen som har fått nytt liv:

Lakkeringsjobb

Ta kontakt med Snekkerbua for priser og alternativer. Du finner Snekkerbua på Facebook:
Snekkerbua LINK


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar