Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 30. september 2014

Tur til Drøbak med Oslomarka JFF?

Det er ingen hemmelighet at undertegnede tidvis er mer en bare litt skeptisk til endel holdninger som kommer til uttrykk via Norges Jeger- og Fiskerforbund sentralt. Men forbundet har en haug med lokallag spredt over det ganske land, og mange av disse gjør en strålende innsats. Oslomarka Jeger- og fiskeforening er et eksempel på dette. 

Siden min venn Carl (cral på diverse forum) er medlem og en av primus motorene i foreningen, har jeg benyttet anledningen til å elge meg innpå turen som arrangeres til Bergsholmen i Drøbak helgen 10-12. oktober. Du kan lese mer om turen HER.   

Til overnatting benyttes en av kystledshyttene til en annen forening, Oslofjordens Friluftsråd. Jeg er medlem der, og har brukt hyttene deres ved flere anledninger, men akkurat denne har jeg aldri brukt.
Jeg tar med Evadaen, så skulle det bli fult på hytta sover jeg i båten. 

Jeg har en plan om å legge Evadaen i boblehavn i Oslofjorden i vinter. Hvis vinteren blir brukbart mild, vil det utvide båtsesongen betydelig, selv med glassfiberskrogets begrensede evner til isbryting. Dette vil også bety en mulighet for å utvide sportsfiskehorisonten med fiske i saltvann igjen, og da er målet ikke bare trolling men også andre typer fiske. Derfor passer det helt perfekt med en helg sammen med folk som nettopp driver med variert saltvannsfiske, for å gjenoppfriske kunnskaper og teknikker jeg ikke har brukt på flere år. (Og helt sikkert lære endel nytt også.) Frøken Evada står selvfølgelig til disposisjon for øvrige deltagere på turen, inkludert det jeg har av leketøy fra Lowrance og ymse trollingutstyr dersom det er ønskelig å trolle litt.

Da er det bare å håpe på nogenlunde bra vær, og god deltagelse på turen fra foreningens medlemmer. Jeg gleder meg! 

Foreningen sin det. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar