Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 25. juni 2014

Mer gummi i hus


Har du fulgt skribleriene mine litt, har du sikkert fått med deg at jeg er svak for shadjiggene til Relax. Særlig de litt større shaddene er blandt de bedre på markedet, med god kvalitet på gummien, fin bevegelse på halene og vuggende gange på kroppen. Kvaliteten er selvfølgelig like bra på de mindre størrelsene, men jeg fisker gjerne små jigger vertikalt og der er utvalget gode jigger langt bedre enn i de større størrelsene hvor jeg tidvis synes endel produsenter tar snarveier. Eksempler på slike snarveier er dårlig kvalitet på gummien, så jigghodet river seg løs, farger som falmer, limte øyne som løsner og halen ramler av etter første hogg.

Nå har jeg fylt på lageret litt, det siste årets satsing på gjedde har ført til endel hull i utstyrskassene mine. :)15-16 cm
22-23 cm

Jeg har plenty erfaring med de største av disse, de har gitt meg gjedde, kveite og torsk. Størrelsen under har jeg mindre erfaring med, men tanken har vært å "downsize" litt siden vannet i Tyrifjorden er så klart og vanntemperaturen er stigende. Jeg kommer primært til å bruke Owner jigghoder på begge og en treblekrok som stinger. Du bør alltid ta en dråpe eller to med superlim på jiggkroken inn mot hodet før du trer på disse store jiggene, da varer de vesentlig lengre.

Norsk distributør av Relax finner du her:
http://www.rovfiskjeger.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar