Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 3. juni 2014

Lowrance StructureScan modul til salgs

EDIT: SOLGT

Jeg har skiftet ut min Lowrance StructureScan modul (LSS-1) med en nyere modul, og selger derfor den gamle.

Modulen er kompatibel med alle Lowrance HDS, uansett generasjon og type. Du kan med andre ord bruke denne modulen selv om du har en ren kartplotter. Den er også kompatibel med det meste fra Simrad som seriene NSS, NSE og NSO.

Så hvis du vil kjøpe modulen som ga skjermbildene jeg brukte i DENNE og DENNE artikkelen har du muligheten nå. Som du vil se av artikkelen, er StructureScan skannende ekkolodd med ekstrem oppløsning for svært detaljert bilder av bunnstruktur. Med korrekt giver vil modulen gi både downscan og sidescan, enten en av gangen eller begge deler samtidig.

Jeg selger selve modulen, kjøpt i 2010 med helt ny strømkabel, sikringsholder og sikring. Modulen har stått inne i en kabinbåt, og når båten ikke har vært i bruk har den vært lagret innendørs. For å bruke denne trenger du en av enhetene jeg nevnte over, samt en StructureScan-giver. (LSS-1 er en eldre giver, LSS-2 er den nyeste, du kan bruke begge.) Du trenger også en ethernetkabel (den grå med gule kontakter) for å koble modulen til enheten din. Ethernetkabeler kommer i lengder fra 180 cm og oppover og koster fra cirka 300,-

Bilder av modulen, sammenliknet med Lowrance StructureScan HD og Lowrance Sonarhub. Modulen jeg selger er lengst til høyre i alle bildene:


Tre ethernetporter

Fire skruehull for permanent montering

Inngang for strømkabel og structurescangiver
 

En ny LSS-2 giver koster cirka 3.000,- hos feks Mjøsservice, mens en ny StructureScan HD modul (siste generasjon, den jeg selger er altså den forrige) koster ca 5.600,-

Jeg vil ha 2.500,- for modulen.

Link til salgstråd på Fiskersiden.no:
http://www.fiskersiden.no/forum/index.php/topic/68883-lowrance-structurescan-modul-til-salgs/

EDIT 06.06.14:
Senker prisen til 2.000,- ink porto.

EDIT: SOLGT
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar