Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

søndag 12. januar 2014

Mer gjeddegodis

Fra USA kom en pakke med litt godsaker for gjeddesatsingen i 2014.

Storm sin Kickn` Minnow har vært en favoritt hos meg lenge. 8" og 10" er fine størrelser for gjedde og de går fantastisk fint i vannet opp til ca 2,5 knop. To (for meg) nye farger i 10" størrelse var i pakken.

10" Storm Kickn` Minnow

Musky Innovations er et merke som lager diverse kunstagn for den amerikanske supergjedda musky (vår gjedde heter northern pike på engelsk). Flere av disse kunstagnene fungerer godt på våre hjemlige gjedder også, så samlingen er utvidet med to nye varianter. Begge har bakdel i gummi, så jeg regner med at de går bra i vannet. Vi får se om teori og praksis stemmer når kulda gir seg. Deep Invader skal dykke ned mot 25 fot ved trolling, dvs drøye 8 meter. Shallow Invader går grunt, ned mot 4 fot eller drøye en meter dypt. Kanskje Shallow Invader er noe for vårfisket i Nitelva? Jeg har i hvertfall bestilt en til i kraftigere farger for Nitelva, men den står som rest på ordren min.

Musky Innovations Deep Invader 10"

Musky Innovations Shallow Invader 9"

Siste nykomling er fra Dunwright, og denne er jeg veldig spent på. Modellen heter Lifelike Suspending Bloody Pike og er 8". Den finnes helt opp til 14" hvis du virkelig har behov for en ubåt. Antatt svømmedyp er ukjent, men jeg vil anta at den dykker til 3-4 meter eller så basert på kroppsform og skje.

Lifelike med lite lys

Lifelike med mer lys

Som bildene over viser, er denne modellen og fargen gjennomskinnelig. Jeg er litt spent på hvor mange gjedder den tåler før gummien ryker, for den har ingen form for forsterkning innvendig, og gummien er veldig bløt.

I samme pakke lå to Joe Butcher Swim`n Raider i 8", men disse har vi sett på før. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar