Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

fredag 25. oktober 2013

Nyheter fra Lowrance?

I løpet av de siste par dagene har det vært noen "lekkasjer" om hva som blir Lowrance sine nyheter for høsten/ vinteren. Foreløpig er det stille på www.lowrance.com, men den amerikanske nettbutikken Bass Pro la sist helg ut endel nye Lowranceprodukter på nettbutikken sin, som de har fjernet igjen nå. Om dette ble gjort for å få opp forventningene til nylanseringene, eller om det var en tabbe av Bass Pro vet jeg ikke, men det gjorde i hvertfall at katta kom ut av den berømmelige sekken i rekordfart.

Bildene er fra www.basspro.com.

Hva som lå ute:
Spotlight Scan (499 USD)
En ekkoloddgiver for montering på frontmontert elmotor som gir 360 graders ekkoloddbilde, med andre ord Lowrance sitt svar på Humminbird 360 Scan.

Sonar Hub (599 USD)
Modul for tilkobling til vanlig HDS for bruk med Spotlight.Sonar Hub med CHIRP og LSS2 (999 USD)
Med en TM150 giver for CHIRP. TM150 er en rimelig chirpgiver.Sonar Hub med LSS-2 (799 USD)Sonar Hub med Spotlight Scan
Modul og giver for frontmontert elmotor.Det kan se ut som brukere med HDS Touch klarer seg uten modulen Sonar Hub, mens vi med vanlig HDS må ha modulen på lik linje med dagens StructureScan.

Ryktene skal ha det til at Lowrance vil komme med offentliggjøring selv i løpet av noen uker, så inntil da får vi pent vente.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar