Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

fredag 18. oktober 2013

Evadaen på land - og nye spinnerbaits

Evadaen avsluttet sesongen i dag, nå står den i presenningshuset sitt på hytta. Kjipt å tenke på at det kan ta seks måneder før den er tilbake på vannet...

Uansett så tok jeg noen bilder av akterspeilet for å vise monteringen av ekkoloddgiverne. På høyre (styrbord) side er det en Airmar P66 som gir 50/200 kHz, altså det vanlige 2D ekkoloddet. På venstre side sitter Lowrance LSS-1 giveren som gir 455/800 kHz, altså StructureScan.

En nærmere kikk på LSS-1. Merk at denne giveren er litt kortere enn dagens LSS-2.


En nærmere kikk på Airmar P66. Merk at denne er noe større rent fysisk enn Lowrance 83/200-giveren som sitter på Silveren min.
Begge giverne fungerer utmerket slik de er montert i dag.

Så over til min siste gjeddegimmick. I år har jeg prøvd med litt forskjellige spinnerbaits. Som navnet antyder er dette agn med spinnerblader på, som lager masse liv og røre i vannet. Noen av de kan også trekkes inn helt i overflaten (topwater), med masse lyd og vannsprut. I sine standardutgaver kommer de med et slags bastskjørt av gummistrikk rundt jigghodet. Jeg har nå rigget om et lite utvalg med shadjigger, feks Relax Kopyto i størrelse 5 og 6, Yum i størrelse 4, samt litt andre shaddkropper.

Vi får se om dette gir gjedde i båten på neste tur, to blanketurer på rad gir desperate utslag. :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar