Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

søndag 1. september 2013

To nye woblere i hus

Hvis du har fulgt bloggen min litt, vet du at jeg har en forkjærlighet for woblerne fra Daiwa som heter Seabass Hunter. Den leddede er knallfin til det tidlige fisket med lav hastighet, og de stive tåler 3+ knop uten problemer. De stive går veldig fint når man rigger de "bomberstyle" dvs med lenke og en enkel treblekrok.

Men nå har min gamle favoritt dukket opp i en versjon med III bak navnet, og jeg er rimelig spent på hva det betyr i praksis. To stykk i den nye serien dukket opp i posten på fredag, og jeg synes de ser litt slankere ut enn den gamle modellen. Vi får se hvordan de går i vannet, og om også disse skal rigges med lenke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar