Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

fredag 12. juli 2013

Yoshikawa - nytt stæsj som skal testes

Min nye interesse for leddede swimbaits har ledet meg til et for meg hittil ukjent merke: Yoshikawa. At dette er ukjent kommer ikke som noe sjokk, dette "merket" er bare å finne på diverse nettbutikker basert i Asia og på ebay. :)

Fra samme merke har jeg også kjøpt en Alabama Rig, som er en amerikansk sak typisk brukt til bassfiske. En Alabama Rig er det samme prinsippet som i trolling etter tropiske arter som sverdfisk kalles en Umbrella Rig, altså en sak som gjør at man bruker en kombinasjon av rene lokkeagn og agn med krok i, for å etterligne en stim med småfisk. Her hjemme kan det tradisjonelle markdraget, med flere spinnerblader som blinker og lager lyd i vannet, sies å ha noe av den samme effekten. Men mens markdraget har alle "lokkemidlene" etter hverandre, har denne riggen "lokkeagnene" i en sirkel.

Alle gode ting er tre


Modell KF3, 90 mm, vekt 9,5g farge M136


Modell J-206, 105 mm, vekt 14 g farge M136
De to swimbaitene håper jeg har fin gange, tiden vil vise. Fargen ser veldig bra ut, og krokene er VMC. Begge to har raslekuler.

Erica tar en kikk på J-206 


Ditto for KF3
Alabamarigg er helt nytt for meg, men til 20,- er den verdt et forsøk. Kanskje denne kan fungere på dypriggen i Tyrifjorden mot røyene som visstnok skjuler seg på dypet der?
165 mm (4``), 18g (3/5 oz)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar