Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

søndag 28. juli 2013

Røyetreff Randsfjorden 10-11 august?

Jeg planlegger å delta på Norges Trollingforbunds røyetreff på Randsfjorden 10-11. august. Jentene og jeg var en tur i området i dag, og da benyttet jeg anledningen til å svinge innom båtslippen i Røykenvika litt nord for Brandbu for å ta en kikk. Kartlink til slippen: http://kart.gulesider.no/m/QxWVy

Jeg har kun vært på Randsfjorden en gang tidligere, og det er sikkert ti år siden. Den turen varte bare noen timer, og var dessuten i kano, så den teller ikke helt. (Ikke fikk vi noe heller.) Uansett så tar Karl Johan og jeg Silveren på slep for å se om vi kan overliste en røye. Jeg har aldri fått røye på dorging, og de jeg har fått ellers har vært av typen "kulepenn", så jeg tør ikke garantere oppdatering med fiskebilder. :)

Jeg knipset noen bilder mens jeg var der. Det første viser avgiften for å bruke slippen, 40 kroner kontant. At man ikke skal parkere på eller ved rampen sier seg vel egentlig selv, men det finnes sikkert noen som trenger en påminnelse....


Neste er selve slippen. Den er veldig slak, så har du stor båt må muligens hengeren bades litt for å unngå at båten slår nedi. Jeg får prøve å huske på å vippe opp ekkoloddgiveren selv også. :)Det siste bildet er mest for å gjøre det enkelt å finne frem. Dette store trebygget ligger vis a vis slippen. Kommer du fra Oslo, skal du svinge inn til venstre 100 meter etter at du passerer bygget. Kommer du nordfra (feks fra Gjøvik), skal du altså svinge inn til høyre rett før bygget. Det er god plass til å manøvrere bil og henger, og gode parkeringsmuligheter.


Vi kjørte forresten 245 oppover. Denne går på vestsiden av Randsfjorden, og så krysser man over brua ved Fluberg (Rv 139) og kjører sørover igjen til Røykenvika. Den veien tar jeg ikke igjen ved mindre jeg må. Men liker du svinger, humper og dårlige veiskuldre, bør 245 besøkes snøggast råd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar