Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 6. mars 2013

Nitelva 06.03.13

Det ble tid til noen timers visitt ved Nitelva i dag. Målet var naturligvis årets første spinnfiskede gjedde.

Jeg begynte oppe ved jerbanebrua og renseanlegget i Lillestrøm. Etter å ha fisket meg derfra og et par hundre meter ned, kunne fangsten oppsummeres til en plankebit og to damebind. Under marsjen mistet jeg to jigger og et Svartzonker tailbait.

Jeg satte meg i bilen igjen og kjørte nedover til båthavna på vestsiden. Der var det allerede en kar, som lett indignert konstaterte at to timers kasting ikke hadde gitt noe. Siden han skulle pakke sammen, tok jeg noen kast der han hadde stått, før jeg fisket meg nedover. Noen hundre meter ned i elva viste ny oppsummering null fangst og enda en jigg og et tailbait i avgang.

Alt i alt en dyr bomtur.... Jeg har aldri fått helt dreisen på Nitelva, og det ser ikke ut som trenden snur i 2013 heller. Det er fortsatt mye is og veldig lavt vann, men vi snakker dager før det braker løs for alvor i Nitelva.

Ta en kikk på www.pikewallis.hooked.no for å se noen som virkelig har dreisen på Nitelva.

På den mer positive siden har jeg bestilt flybilletter til Lofotentur i mai i dag, jeg gleder meg som en unge!

EDIT:
Kanskje jeg skulle hatt en Bottomsneaker?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar