Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 16. mars 2016

Camp Villmark 2016

Det er snart tid for Camp Villmark igjen. 31.03.16-03.04.16 skjer det ville ting på Lillestrøm.


(foto: campvillmark.no)
Team Colibris rapport fra 2015 kan leses HER. I fjor var altså Villmarksmessen død, og Camp Villmark reiste seg fra asken.

Det er mye "blandet drops" blant utstillerne, komplett liste ser du HER. Hvis jeg tar en tur skal jeg innom:
Angling IQ
Mjøsservice
Stangtuppen
Villmarksbutikken
Gero

Jeg er svært usikker på om jeg skal ta turen til messa i år, etter fjorårets negative opplevelse. Å betale flere hundre kroner for å komme inn og se på noe jeg kan se på gratis i butikkene til Gero og Villmarksbutikken byr meg i mot. Du skal handle ganske mye til rabattert pris for å forsvare kostnaden med å ta med familien på Camp Villmark.

Som for båtmessen Sjøen for Alle må prisnivået ned hvis besøkstallet skal opp, alternativt må hele opplegget gjøres verdt prisen. Jeg ser ikke en eneste småskalaprodusent av fiskeutstyr på utstillerlisten, så nok en gang velger Camp Villmark å drite i den spennende småskalaproduksjonen og casher heller inn på sikre betalere. Her gjør de stikk motsatt av et par svenske messer, hvor småskalaprodusentene får leie en plass til lav pris, siden de i seg selv trekker folk til messen til glede for både øvrige utstillere og arrangør. Hadde Camp Villmark hatt disse på plass, hadde også billettprisen vært akseptabel, siden de da faktisk hadde hatt et unikt tilbud. Nå er det bare en ansamling med akkurat det samme du finner i en butikk. Camp Villmark har ikke engang det, for de mangler fortsatt aktører som XXL, Gressvig, Skitt Fiske etc.

"Arrangementet er fullpakket med spennende utstillere og morsomme aktiviteter. Camp Villmark er en inspirasjonsarena for alle med interesse for jakt, fiske og friluftsliv." Hevder Camp Villmark selv. Skal de komme i nærheten av sin egen beskrivelse må de gjøre det bedre enn dette.

Jeg er ikke imponert av Camp Villmark så langt.

Billettprisene er til å få hikke av:
Voksen 180,-
Ungdom 100,-
Familie (2+2) 450,-
Honnør 120,-
Barn under 10 år gratis.

EDIT: Det viser seg at Camp Villmark kommer til å ta enda drøyere priser i døra enn på nett. Dette i følge deres egen Facebook-side. Du er herved advart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar