Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

lørdag 11. juli 2015

Shopping i Stockholm

Siden fruen skulle på spa, passet det perfekt at jentungen og jeg besøkte to butikker med fiskeutstyr i mens.Vi er ferie i Stockholm, så vi begynte hos Berras Sportsfiske. Veldig greit å finne frem og med stor parkeringsplass rett over gaten og hyggelig personale var den verdt besøket. Dog kan Berras ikke konkurrere med Söder hverken når det kommer til utvalg eller delikat butikk. Litt småtteri plukket jeg med meg uansett.


Røyejigger, shallow-skruer og stinger-ankereJigghoder
Som bildene over viser, plukket jeg med meg noen små jiggkropper for røyefisket, en pakke shallow-skruer for gjeddefisket, en pakke stinger-ankere som skal brukes både ved fiske etter gjedde og andre storvokste arter, og så noen jigghoder. Summen ble 272,- SEK.
Söder Sportsfiske har jeg besøkt en gang før, men det var i de gamle lokalene deres. Det kan du lese om HER. De har også en brukbar nettbutikk, den finner du her: http://www.sportfiskeprylar.se/

Flyttingen til nye lokaler har gjort godt for sjappa, den lett klaustrofobiske følelsen fra forrige besøk var borte og det var rett og slett kos å gå rundt og klemme og glane. De er naturligvis best på abbor, gjedde og gjørs men også havfiskeren og ørretfiskeren vil finne mange godbiter her.
Hittil ukjente jiggkropper og BFT FlexHeadLeser du Pikewallis kan du ikke ha unngått å få med deg at sjefen sjøl, Erik Walmann, er glad i kreasjonene til amerikaneren Jeff Boggs. Du har sikkert også fått med deg at godeste Jeff har laget en egen serie med shaddjigger til Pikewallis, og siden Söder er en av få butikker som fører disse måtte jeg ta med meg en. (Øverst på bildet under). Ellers har jeg blitt svak for Eastfield Maverick etter at jeg vant et par stykker i en fotokonkurranse i vinter. Så tre slike ble også med.


Wallmans favoritt og Eastfield MaverickSummen ble 680,- hos Söder.


Dag R sendte forresten en skikkelig handleliste til meg da han hørte hvilke butikker jeg skulle innom. Det va mye snadder på listen hans, men den kommer han sikkert til å redgjøre for selv i tiden fremover. Han visste godt hvilke modeller han skulle ha, men overlot fargevalget til meg. Tiden vil vise hvor lurt det var...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar