Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 28. april 2015

Steinsfjorden 27.04.15 - uten fiskeutstyr

Det dukket opp en mulighet for en liten kveldstur. Jeg var i båten litt over 17-slaget og tilbake i bilen igjen 21.45.

Dagens mål var å bli ferdig med testingen av en Lowrance Elite 5 CHIRP, og å logge litt data på noen områder i Steinsfjorden hvor dybdekartet på Dybdekart.no og Insight Genesis har litt dårlig dekning. Når jeg skal ut bare for å logge data, lager jeg et eget kart for det som har lavere interpolasjon enn kartet som ligger på dybdekart.no. I praksis betyr det at "hullene" i kartet synes bedre, så det er lettere å se hvor datagrunnlaget er tynt. På den måten får jeg maksimal effekt ut av timene med logging, i steden for å bruke tid på å logge områder som egentlig har ganske bra dekning.

Jeg tror jeg fikk det jeg trenger av skjermbilder for vettug omtale av Eliten, så når jeg får ut fingeren kommer det en sak om Elite CHIRP og forskjellene på den kontra Elite HDI.

Logging på gang

Det var fint utpå i kveld. Litt solgangsbris til å begynne med, og noen regndråper en kort periode. Lufttemperaturen var ikke det store så Eberen fikk gå litt.

Kveldsstemning på Steinsfjorden
Når jeg får ut fingeren kommer det en sak om Elite CHIRP og forskjellene på den kontra Elite HDI.

Kartet for Steinsfjorden på dybdekart.no blir oppdatert om en dag eller to, og finnes her:
http://www.dybdekart.no/Map/View/654

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar