Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 8. januar 2015

Oslofjorden 07.01.14 - bomtur i mørket

Jeg kom meg fra jobben 14.30 med ferdigpakket bil. Bar ned diverse utstyr, tok av presenningen og stuet inn i båten. Så skulle jeg koble på bensintanken...

Bensintanken var borte vekk, etter litt mental prosessering fant jeg ut at jeg hadde glemt den hjemme. Bare å hive seg i bilen og kjøre hjem for å hente. Da var det selvfølgelig kø og rushtrafikk begge veier, så klokken ble altfor mye før jeg tøffet utover Lysakerfjorden. Planen om spinnfiske etter lyr, sei, sjøørret og havabbor var sikkert god den, men etter 30-40 minutter var det søkke mørkt. Bomtur.

De neste timene kjørte jeg litt rundt og rekognoserte. Rundt Rolfstangen på Fornebu stod det store mengder agnfisk, og vanntemperaturen var helt oppe på 3,5 grader. Så skal du ut for å prøve deg på ørret, er det et bra sted å starte nå. Agnfisken stod tidvis så tett at ekkoloddet ikke klarte å "se" igjennom stimene. Både rundt selve Rolfstangen og fergeleiet på den andre siden av vika var det ekstremt my agnfisk.

Satser på bedre lykke neste gang, og ikke minst mer dagslys. Dagene blir noen minutter lengre for hver dag som går og per uke blir dagen ca 15 minutter lengre nå. Det går riktig vei med andre ord.

Mørkt ja

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar