Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 9. desember 2014

Gullkroken 2014

For tredje året på rad arrangerte Hooked Gullkroken, arrangementet som har blitt den O store markeringen av fiskeåret i Norge. Det er en mer eller mindre fyldig rapport på Hooked.no, men her er min oppsummering av kvelden.

Trommehvirvel


For de som ikke kjenner Gullkroken, så er det altså en form for festlighet, der det deles ut diverse priser innenfor sportsfiske i Norge. Bernt Nor og resten av gjengen bak Hooked var også i år svært flinke til å lage fest, og Christiania Theater var en fin ramme og ikke minst ett nødvendig steg opp fra tidligere års arrangement på mindre steder. Det er unektelig positivt at Gullkroken finnes, og veldig positivt at ønsket om å sitte i salen har vært såpass økende at man kan avholde hele festligheter i en sal med ca 500 sitteplasser!

Selvfølgelig hadde ymse grupperinger arrangert sine vorspiel først, så da dørene åpnet 19.00 var allerede stemningen god. En drøy time senere entret Cato Bekkevold scenen og dermed var showet i gang.

Bernt og Cato


Diverse priser ble delt ut: Årets ferskvannsfisker, Årets saltvannsfisker, Årets specimen-/ artsfisker og så videre. Den gjeveste prisen var som vanlig Årets ildsjel, hvor prisen deles ut til en kandidat stemt fram av publikum over internett i løpet av ukene før Gullkroken.

En av høydepunktene, sånn innimellom konstant og tidvis rasende morsom munndiare fra Cato, var konkurransen om tur med XXL Adventures. Fem heldige ble kalt opp på scenen, og etter en kunnskapskonkurranse i klassisk nerdestil ble en heldig vinner kåret som dermed har mer å se frem til enn bare isfiske.

Ut på tur


Musikken stod delvis The Maggots for, i form av to innslag som alle ble dedikert som protestsanger mot oppdrettsnæringen. Bandet er av den høyst midlertidige typen, besatt av kjente sportsfiskeprofiler med Lars Lenth i spissen.

The Maggots

Musikkinnslag nummer to var kanskje ikke heeeelt i min gate, men DonkeyBoys har i hvertfall også de noen sportsfiskere i besetningen og er nok hakket mer spilt på radio enn The Maggots også. :) 


DonkeyBoys

Før showet, i pausen og selvfølgelig etter showet, var det mingling med leverandører og likesinnede sportsfiskere før jeg snek meg ut for å rekke den siste bussen hjem. Kort oppsummert er det bare å si vel blåst til Hooked, og undertegnede stiller nok til neste år også.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar