Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 29. juli 2014

Vansjø 28.07.14Jeg tror dette blir siste fisketur før treffet til Norges Trollingforbund på Randsfjorden. Desto mer gledelig med fortsatt strålende vær. Selv om fisket som sådan har vært rimelig begredelig med tanke på gjennomsnittstørrelsen, har det vært noen helt fantastiske uker på hytta. Jeg tror aldri jeg har badet mer i løpet av sommerferien enn i år, og jentungen har knapt nok vært på land for å spise litt innimellom.

Uansett så kjørte jeg oppover i Mosseelva. Carl tok turen ned fra Oslo, og var klar for noen timer med kveldsfiske. Bildet under viser Elverhøy på høyre side i det jeg er på vei opp elva.Vi prøvde oss i et område som jeg ikke har fisket i før. Men særlig den ene plassen vi fant leverte bra med fisk, og ser ut som en spennende plass med litt mer normale vanntemperaturer også. Størrelsen på fisken var kanskje ikke enorm, men her er det nok muligheter siden jeg ikke tror yrkesfiskeren setter garnene sine i akkurat dette området.

Carl hadde forresten med seg en ABU Vertigo som jeg fikk teste. Dette er egentlig en dropshotstang, og for haspelsnelle, men det var mest for å teste stangemnet. Jeg er litt ute etter en stivere stang for vertikalfiske, helst en som tar jigghoder på 40-60g og da er det greit å få følt litt på noen varianter før kjøp. Stangen leverte min minste gjørs noen sinne på dropshot:Carl fikk en gjørs som var hakket større, men vi har fortsatt en hel del å gå på før stemningen går helt av skaftet.
Carl banket meg forresten fullstendig. Det var ikke måte på hvor mye mer action det var på hans side av båten til tider. 

Takk for turen Carl, og takk for nok en fantastisk sommer Vansjø! Nå ser jeg frem til Randsfjorden, en tur på Øyern etter asp og så høstfisken på Tyrifjorden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar