Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 31. juli 2014

Shopping i dag.

I dag var jeg innom SeaSea og Biltema på Rud, og denne sjappa i Jessheim:


Villmarksbutikken i Jessheim har blitt en flott butikk etter at de flyttet inn på Sagasenteret. Sannsynligvis en av de med best utvalg i Norge, særlig på utstyr for predatorfiske som gjedde, abbor og gjørs. De har også et bra utvalg av gummi, både for kasting, vertikalfiske og dropshot. Er du i traktene vil jeg anbefale en tur innom.
 
 
Til trollingen etter gjedde dro jeg med meg to 3D Herring på 22 cm i flytende utgave. De var på tilbud til 99,- noe som er en meget bra pris siden de har en lei tendens til å nærme seg 300,- ellers.
 
Savagear 3D Herring til 99,- per stykk

Nærbilder av 3D Herring:


 
 
Fra gummibaren tok jeg med meg litt diverse jigger til vertikalfisket fra Wiggler og Fin-S. Greie priser på disse også.
 
  
 
Villmarkshuset har et stort utvalg fra Savagear. Jeg kunne kanskje ønsket meg litt mer variasjon, men tok med meg disse 20 cm Monster Slug til 99,- for en pakke. De har forresten rasslekammer, kanskje det gjør utslaget på storgjørsen?
 
Store vertikaljigger

Monster Slug uten plasten på
 
 
Berkley Powerbait har mange fine jigger for vertikal og dropshot, og har vært en av mine favoritter til gjørs lenge. De jeg kjøpte i dag er egentlig ment for dropshot, men jeg har tenkt til å vertikalrigge de med tanke på røye. Et sett med ferdige stingere for røyefisket snek seg også med.

 
 
Til sist en rull med (svindyr) fluorkarbon i 0,52 mm til å knyte stingere med for røyefisket og som fortom ved trolling i vann uten gjedde. 199,- for 25 meter med sene er rimelig drøyt.

 

Hos Biltema ble det fire flaggstangholdere for pulpit, artikkel 25119. De skal ikke brukes til å holde flaggstang, men til å forsterke takstativet på Evadaen for jeg har ti stangholdere på vei som skal på før treffet på Randsfjorden.

Flaggstangholderne skal brukes sammen med et 25mm aluminiumsrør fra SeaSea. Der kjøpte jeg også denne boksen.Dette er en boks med lokk, beregnetfor innfelling. Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal bruke den, men tanken er å felle inn en slik boks eller lite skap i relingen på akterdekket i Evadaen. Jeg skal montere en Lowrance HDS på akterdekket (mer om det lengre ned), og trenger et sted å dra ledningene igjennom, som også skal kunne skjule ledningene når HDSen ikke står der.

Jeg har også fått et nytt RAM-feste jeg har kjøpt via ebay. Dette festet skal passe for Lowrance HDS 7 til 12, dvs det er beregnet på større og tyngre enheter enn de brakettene jeg har fra før. Tanken er å montere dette på relingen på akterdekket på Evadaen, for bruk ved vertikalfiske og spinnfiske. Braketten har en kort arm og 2,5" base med 2,25" kule. Betegnelsen er RAM-D-111U-C og dette var skikkelig gedigne og solide saker. Prisen fra selgeren mfauls var 960,- inkludert shipping (680+280) og så skulle Staten ha MVA og gebyr på toppen av det igjen.

Ferdige hull for det meste.

Skruknott av typen stooor.


 

Festet er overkill så det holder for min HDS 5x Gen 1 som skal få et nytt hjem på braketten. Jeg har kjøpt et så solid feste med tanke på at det kanskje kommer en større skjerm der etterhvert.

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar