Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

fredag 11. juli 2014

Lowrance SonarHub med Airmar TM150M - første runde med vertikalfiske

De første feriedagene har gått med til å flytte båten fra Tyrifjorden til Vansjø, komme i orden på hytta og ikke minst bygge denne:

Leketårn med huske fra Bauhaus


Bading og kveldskos på verandaen har det også blitt. Solnedgang, over 20 grader hele natten og kald pils i kjøleskapet har vært en meget bra start på ferien. Men fisking har det ikke blitt, båten har ligget i ro ved brygga.

Jeg har tidligere lagt ut skjermbilder av denne kombinasjonen under trolling. I går kveld ble det noen timer med vertikalfiske, så her følger skjermbilder av TM150M med HDS 8 Gen 1 på grunt vann.


Kupert terreng, TM150M har blitt mye bedre på skarpe endringer i dybde.

Jiggen synes godt

Fisk

Masse fisk og jiggen på vei ned

Målseperasjonen er god

Fisken går opp for å se på jiggen, og så ned igjen.

Det gjentok seg stort sett hele kvelden....

Mer fisk i marebakken

Fisk

Masse småfisk som trykker i stim
 
Alle bildene av jiggen er med jiggen under, eller en som er litt mindre.
Det ble et par abbor i går, alle ble pent avkroker ved båtripa. Gjørsen bare nafset i jiggen, så jeg får knyte opp noen stingere med fluorkarbon og bytte stålfortommen med fluorkarbon også. 

Solnedgang over Vansjø2 kommentarer:

  1. Jeg ser du skriver at gjørsen bare nafser i agnet. For noen år siden så jeg en av disse berømte tv-fiskerne var på gjørsfiske i Nederland.
    De fikk ikke fisk bare masse napp (nafsing på agnet) Guiden fortalt da at gjørsen biter byttet lett slik at det blir skadet og ikke kan stikke vekk. Senere går gjørsen tilbake og forsyner seg. Da var det om å gjøre være der. Kanskje andre fisker også gjør det samme. Jeg føler at ørretten av og til gjør det samme.
    Birger.

    SvarSlett
  2. Det stemmer nok det Birger. Jeg bruker en stingerkrok langt bak på jiggen, men den kan ikke settes helt i halen for da hemmer den bevegelsen på jiggen. Skal nok prøve med agnfisk på fireball-jigghode på meste tur. :)

    SvarSlett