Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 4. juni 2014

Insight Genesis Challenge for mai er avsluttet

Selve opplastingen av logger for maidelen av konkurransen ble selvfølgelig avsluttet 31.05.14 kl 23.49, men i dag kom resultatlisten også. Team Colibri kom på tredjeplass i mai, og inkasserer derfor en Lowrance Elite 4 HDI. Siden jeg har to fra før, og en Elite 5 HDI er på vei i posten fra aprildelen av IG Challenge, er jeg litt usikker på hva jeg skal gjøre med denne, men noe fornuftig blir det sikkert. :)

Gratulerer til øvrige vinnere, og spesielt til Linda som vant en Lowrance HDS 7 Touch som i Norge har en veil pris på 13.500,- (uten giver)!

Resultatlisten fra mai


Jeg har allerede lastet opp endel data for juni fra Tyrifjorden og Vansjø. De samme dataene har også gått til dybdekart.no. Håpet for min del er å få kartlagt så mye som mulig av Nordfjorden i Tyri i løpet av juni, en tur i uken er i hvertfall booket inn i kalenderen.
 
Du kan melde deg på konkurransen her: http://insightgenesischallenge.com/site/
Du kan følge konkurransen og få oppdateringer via Facebook her: https://www.facebook.com/#!/InsightGenesisChallenge?fref=nf
Du kan lese hva jeg har skrevet om konkurransen tidligere, inkludert hva du trenger for å delta, her: http://teamcolibri.blogspot.no/2014/03/insight-genesis-challenge.html6 kommentarer:

 1. Gratulerer med 3.plassen! :)
  Har du funnet ut hva du skal gjøre med elite 4 hdi'en?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. :) Den jeg vant i april har jeg gitt til min fader, den jeg vant nå har jeg solgt. (Jeg har ikke fått noen av de enda, men de kommer i juli.)

   Slett
 2. Okey, jeg tenker å oppgradere elite 4x`en min til noe bedre og vurderer elite 4 hdi. Eller burde jeg vurdere chirp?

  SvarSlett
  Svar
  1. Så at du la ut den gamle Eliten din for salg, så skjønte at det var noe på gang. :) Jeg har en SonarHub-modul i båten nå, som er den samme teknologien som i Elite CHIRP. Kombinert med HDI-giverne gir den veldig gode resultater, kanskje særlig sammen med 83/200/455/800-varianten av HDI-giverne. Det er først på dypere vann (type 40 pluss) at jeg klarer å se noen forskjell på dette og en "ekte chirp-giver". Jeg hadde definitivt kjøpt chirp, men da må du opp på 5" skjerm så det blir et betydelig prishopp kontra Elite 4 HDI, som strengt tatt har et veldig bra ekkolodd. Forskjellen mellom Elite HDi og Elite CHIRP er ikke natt og dag, mer tidlig morgen og dag. Jeg skal få opp litt skjermbilder som viser forskjellene etterhvert, men venter på en softwareoppdatering til Sonarhuben, før den kommer er egentlig ikke bildene med "ekte chirp" noe særlig å sammenlikne med.

   Slett
 3. Kult, da høres det ut som jeg ikke gjør et bomkjøp med Elite 4 HDI. Du har så stålkontroll på dette Erik!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Jeg har en Elite 4 HDI som for tiden er utlånt. Når den kommer tilbake kan du godt låne den og teste selv hvis du vil.

   Slett