Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 23. april 2014

Besøk hos Game Fisher i Barcelona

Storbyferie med familien i en drøy uke er trivelig, men det rykker selvfølgelig litt i fiskemuskelen med 10 fridager og null fisking.

I dag fikk jeg i hvertfall litt utløp for interessen, i form av et besøk i en av Barcelonas antatt beste sportsfiskebutikker. Butikken var ikke så stor i antall kvadrat, men her var det tettpakket med diverse spennende og ukjente woblere, speedjigger, vertikaljigger, big game utstyr og masse annet morsomt.

Game Fisher

Nettsiden deres finner du HER, og de befinner seg nede ved havnen, et steinkast fra akvariet.

Ene halvpart av vertikaljiggveggen

Snelleskap
 Snelleskapet var imponerende. Vi snakker full serie av Shimano Stella SW og Daiva Saltiga utstilt, og flere elektriske sneller enn de fleste norske butikker har av sneller totalt.

Skal det være en vinsj?
Dagens fangst
Jeg stålsatte meg og begrenset innkjøpet, for her kunne det fort gått mye penger. Prisnivået var slettes ikke værst, og det var flott å kikke på diverse merker og modeller jeg aldri har sett i en norsk butikk. Jeg begrenset meg til en bonito-rigg, sånn i tilfelle noen stripete pelamider skulle finne veien til Oslofjorden igjen. To pakker med krøkleliknende jigger for vertikalfiske, sånn i tilfelle jeg skulle prøve meg på røya i Tyri igjen. Helt til slutt en sabikihekle, sånn i tilfelle jeg skulle ta en tur sammen med en av artsentusiastene. Mye tilfeldigheter her altså, men morro lell. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar