Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 27. februar 2014

Lowrance Elite 4 HDI er på vei

Da Lowrance kom med Elite 7 HDI, flyttet de prispunktet for kvalitetsekkolodd med godt tradisjonelt ekkolodd og Downscan (eller HDI som det heter på Elite) nedover med flere tusen kroner. Siden den gang har Elite 5 HDI kommet, og i vinter ble altså også den minste enheten i Elite-serien også oppgradert.

Skjermen har i praksis fått 36% større areal slik at man har 4,3" skjerm, og med en 70% økning i pixler er oppløsningen på 480X272.

Elite 4 HDI har fargeskjerm, ønsker man en enda rimeligere løsning og klarer seg med gråtoner er også Lowrance Mark 4 oppgradert til Mark 4 HDI.

Jeg har bestilt versjonen med 83/200/455/800- giver. Denne giveren gir altså tradisjonelt ekkolodd med 83 og 200 kHz, og Downscan med 455 og 800 kHz. Ikke ulikt det du kan få med en Lowrance HDS med StructureScan-modul og tilhørende givere, bare at sistnevnte koster 10.000,- eller så mer. Veil pris for Elite 4 HDI med giveren jeg har bestilt er 3.475,- i følge prislisten til importøren Pronav. (I all ærlighets navn gir en HDS med StructureScan-modul deg både større skjerm og endel andre funksjoner og muligheter, men poenget er altså at Elite 4 HDI ser ut til å gi svært mye for svært lite penger.)Lowrance Elite 4 HDI


Det skal bli spennende å teste denne lille sjarmøren mot mine egne Lowrance HDS. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar