Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 31. desember 2013

Nytt stæsj i hus - Megabait woblere

Fra www.der-sittern.com kom det fem nye woblere i dag. 200,- pluss porto for fem gjeddewoblere er slettes ikke værst.

Woblerne er 6,5" eller 16,5 cm fra snute til haletuppen. Til sammenlikning er en Bomber 16A 6" eller 15,5 cm. Woblerne har høy kvalitet på finish og farger, og selv om det ikke står noe om krokene viste en liten test med en fjærvekt at de tåler en trøkk. Woblerne har også skikkelige skranglekuler, så disse gutta bør høres på langt hold under vann.

Rosa med lilla rander

Hvit med rosa mønster

Grønn

Gul

Blå

Det jeg falt for med disse var den litt spesielle neseskjeen. Den skal visstnok kunne bøyes for å tilpasse hvilket dyp wobleren svømmer på, og ser i det hele tatt litt spesiell ut. Noen ABU Hi-Lo kopi er den definitivt ikke. :)

Noen bilder av nesepartiet:

 

Jeg kommer tilbake til disse når jeg får testet de i sitt rette element. Tanken for bruk av disse er trolling etter gjedde og asp.

2 kommentarer:

  1. Hvordan får du bøyd skjea? og hvor dypt går de (max)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei. Jeg regner med å bruke en tang med flat kjeft. Jeg har ikke testet de enda, så dybde er foreløpig ukjent.

      Slett