Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 19. desember 2013

Lowrance med ny Elite 4

På www.lowrance.com har det nettopp dukket opp en ny utgave av Elite 4. Jeg har ikke mer informasjon om enheten enn det som står på nettsidene til Lowrance, men dersom Elite 4 er like bra som spesifikasjonene tilsier, har de kommet med en alvorlig bra enhet til en billig penge.

Den nye enheten ser ut til å dele bredbåndsekkoloddet med sine dyrere modellsøsken, og kan ta opp sonarlogger slik at man kan lage egne dybdekart med Insight Genesis eller Reefmaster etc. (Og ligger dermed ann til å bli den rimeligste enheten på markedet som kan brukes til kartlegging.) 

Forhåpentligvis kommer det litt mer informasjon i de kommende ukene, men dette ser veldig bra ut i sin prisklasse. Pris i USA for Elite 4 HDI er 300 USD, og enheten har da:
- Kartplotterfunksjon kompatibel med Navionics sin Gold-serie eller brukerens egne kart fra Insight Genesis etc.
- Bredbåndsekkolodd med 83/200 kHz eller 50/200 kHz avhengig av hvilken ekkoloddgiver man velger.
- HDI, dvs den rimelige versjonen av Downscan. HDI er i likhet med Downscan høyfrekvent ekkolodd med 455/800 kHz som gir fotoliknende bilder av bunnstruktur.
Den har også fått større skjerm og vesentlig bedre oppløsning enn sin forgjenger. 

EDIT: Sannsynligvis vil prisen på denne bli rundt 3.500,- her i Norge, men ta det med en klype salt. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar