Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 6. august 2013

Tyrifjorden 06.08.13

Endelig tid til noen timer på Tyrifjorden igjen. Mellom et kundebesøk, trening og henting i barnehagen fikk jeg skvist inn noen timer i Evadaen. Litt stress å få det til, men balsam for sjelen når man først er i båten.

Men først skulle jeg montere en ny duppeditt på dypriggen. Jeg har gått lei av å sette livet på spill hver gang jeg skal ha tak i dypriggloddet etter at utløseren har løst ut, så en Cannon Retro-Ease fant veien til postkassen min for litt siden.

Cannon Retro-Ease
I motsetning til basen jeg kjøpe for noen måneder siden, kom denne med skruer som passet. Hurra!

En runde med drillen og vips så satt den.

Klar til bruk.

Låsesystemet for tauet fungerer veldig bra.


Taljen var lett å få på, sikres med fire skruer og virker solid.

Med nyvinningen på plass, slo jeg på FishBrain på IPaden og la i vei utover. En stang på riggen (jeg finner ikke igjen stackeren min, hadde jeg hatt den hadde jeg kjørt to stenger på riggen), to med sideparavaner og to rett bak båten. De to bak båten hadde henholdsvis en blyparavan og et 20 grams søkke for å dra de litt ned.


Styrbord side.

Babord sideTica Seaspirit, helt ok trollingsnelle.
Været i dag var litt ymse, med endel vind og ikke så rent lite regn. Jeg brukte faktisk Ebersprächeren i dag, det tror jeg er første gang jeg har brukt den. Det var forsåvidt ikke særlig kaldt, men det blir fort fuktig i kabinen og dogg på rutene når man går ut og inn.

Jeg var borti tre-fire fisk i dag, men ingen kom opp i båten. Derimot mistet jeg tre woblere/ plugger og et markdrag til diverse fisk. Veldig surt, særlig siden jeg både mistet favoritt-Tomicen min og min siste Daiwa Seabass Hunter i "krøklefarge". Det er heller ikke noe særlig hyggelig å tenke på de stakkars fiskene som nå svømmer rundt med piercing på grunn av meg. Jeg får fylle på igjen når lottogevinsten smeller inn, og kjøpe tykkere fluorkarbon til fortommsmateriale....

Det var endel agnfisk i dag, og noen fine ekko som jeg regner med at er rovfisk.

Stim med agnfisk på SideScan og på 2d-loddet


Noen sekunder senere kommer en større fisk...
Jeg rakk også å irritere meg litt til over Navionicskartets dårlige kvalitet. I følge kartet er bildet tatt mens jeg er 150 meter fra 10-meterskurven ved en odde. (Med andre ord bør det være vesentlig dypere enn 1o meter der jeg er). Som du ser endte det med at jeg fikk det bråtravelt med å sveive opp dypriggen som hadde kollisjonskurs med grunnen som IKKE var på kartchipen. Bare å sveive for harde livet her.....

Katastrofe avverget


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar