Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 26. juni 2013

Ny strategi på Tyrifjorden, og nytt bete i posten

Noen ørret har det blitt på de nærmere 80 timene jeg har på Tyrifjorden, men ingen av de har vært noe å skryte av.

Nå har festene for dypriggen kommet, og jeg har tenkt litt på et strategiskifte før neste tur. Dypriggen er et kort som vil gjøre det enklere å komme ned, men fryseren er nå full av agnfisk, og jeg har børstet støvet av agnfiskskallene mine. I tillegg har jeg lurt litt på om jeg skulle testet noe som gir mer naturtro bevegelser i vannet enn plugger og woblere, og med tanke på hvor fint Storm Kickin Minnow går i vannet i "gjeddestørrelse" har jeg kjøpt en i "ørretstørrelse" for å teste gangen. 

En stykk 4" Firetiger (11g, 10 cm) kom i posten i dag. Jeg er veldig spent på gangen på denne, håpet er at den skal gå like fint i vannet som sine større brødre og derfor egne seg fint til dorging sammen med agnfisk. (Dorging med agnfisk krever i praksis litt lavere hastighet enn ellers, og da kan gangen på woblere flest bli veldig kjedelig).

Jeg kommer med en tilbakemelding når jeg har testet den i vannet. Jeg er såpass nysgjerrig at det kan hende jeg tar med en slukstang og nyvinningen ned til stranden her i kveld og tester. :)

Sinna liten tass


Lett gjennomskinnelig, bra!


Skulle helst vært litt bredere over ryggen for å synes underifra.


Kanskje sette på en splittring til for å få kroken lengre bak? Må testes....


I pakken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar