Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

lørdag 27. oktober 2012

Øyern 27.10.12

Luksus, en hel helg med fisking. :)

Planen var å teste Øyern, hvor jeg ikke har vært på mange år. Det ble litt endringer i planen underveis, men mer om det siden.

Avreise fra Høvik etter jobb fredag 26.10.12, kom frem til slippen ved Flateby en times tid etter at det var blitt mørkt. Det blåste friskt, og var bikkje kaldt når jeg gikk ut av bilen. Jeg holdt på å gå på rompa når jeg gikk ned for å se på båtslippen, for der var det speilblank is.


Men båten kom på vannet, og vi trakk rimelig fort inn i teltet mens vinden røsket og dro i teltduken.
Lørdag morgen ga kaldt men strålende vær.


Grytidlig morgen på Øyern
Vel utpå ble i hvertfall jeg overrasket over at det bare var 5-5,2 grader i vannet. Håpet om asp fikk seg en solid knekk i hvertfall.

Vi sleit også med å finne steder hvor ikke woblerne gikk rett ned i grønnsaker av ymse sort. Det ble mye opp og ned, med rensing av woblere som dagens primæraktivitet. Vi kjørte nordover fra slippen, og jeg prøvde desperat å finne dypere vann, uten å lykkes nevneverdig. Men Karl Johan fikk faktisk en gjedde etterhvert:


Øyerngjedde med grønnsaker.

Fornøyd svenske, ikke fult så fornøyd gjedde.
Vi ga opp dorgingen, og prøvde i steden å kaste litt der vi fant dypere høler. Vi hadde et napp eller to, men eventyrlysten drev oss nordover til deltaet. Vel inne i deltaet, disket Karl Johan opp med egg og bacon til frokost, helt perfekt turmat. :)

Turfrokost in the making
Team Colibri i deltaet
Etter et par fiskeløse timer i deltaet, kjørte vi opp i Nitelva og Dynovika. I vika var vanntemperaturen mye bedre, ca 8 grader, men fisken var ikke videre villig.

Vi snudde nesen sørover, nå med sporet på kartplotteren å følge så farten ble noe høyere enn på vei oppover....


Bra fart

Vel nede i selve Øyern igjen, dengte vi litt mer før vi bestemte oss for at dette ikke gikk helt som planlagt. Vi dro opp båten og satte kursen mot Steinsfjorden i steden.


Litt misfornøyd kaptein vender snuten mot båtslippen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar