Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

søndag 26. august 2012

Mercury 20-HK til salgs

EDIT: Motoren er solgt!


Min fader har kjøpt den nye 20-hesteren til Suzuki, og skal derfor selge sin 20-HK 4 takt Mercury. Ta kontakt hvis dette kan være av interesse:

Mercury 20-HK, 4-takt kjøpt ny april 2009 og har hatt all sin driftstid i ferskvann. Som med alle familiens motorer er også denne meget godt vedlikeholdt, og lagret innendørs i plussgrader. Motoren er uten skader/ riper, og fremstår mer eller mindre som ny. På bildene vil du se at det er montert ekstra bæreflater på motoren, disse er fjernet. (De ble montert for å hjelpe en noe baktung båt opp i plan)

Motoren er langstammet med elstart og styrepinne. Det medfølger to aluminiumspropeller med forskjellig stigning. Motoren har stått på en 4-meters aluminiumsjolle, som er fatters "reservebåt", så selv om antall driftstimer er ukjent er de ikke avskrekkende mange. :)

Motoren er glimmrende som hovedmotor på en mindre båt, eller som "kicker"/ dorgemotor på en større båt.


Mercury 20-hk bakfra


Mercury 20-HK profilSiden motoren skal selges, har den fått et ekstra skift av motor- og girolje i helgen, samt nytt oljefilter. Motoren er merket av/ med Securmark. Motoren går som en klokke, og selges rett og slett fordi min fader hadde lyst til å prøve noe annet. (Suzukien er lettere og har innsprøytning.)

Motoren kan beskues i Oslo. Dersom du ønsker å prøvekjøre, må du stille med båt selv, for båten står igjen i Moss.

Selges HBO 15.000,-

EDIT: Motoren er solgt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar