Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

mandag 26. mars 2012

Demontering av dypriggfeste og orden i båthuset

Jeg har tenkt å flytte dypriggen fra babord til styrbord side i jolla. I dag demonterte jeg derfor festet i midtoften. Planken jeg har brukt som avstiver under var helt gåen, og skruer, skiver og muttere så slik ut:

Rust, rust og mer rust.

Riggen har stått på båten i 5-6 år, så jeg ble ikke veldig overrasket over at det var rust litt her og der. Nye syrefaste greier er kjøpt, men jeg drøyer litt før jeg monterer riggen opp igjen. Ingen vits i å ha den der før vanntempen stiger litt.

Jeg benyttet også anledningen til å montere opp et stangstativ på veggen i båthuset, så nå er det orden i deler av stangskogen i hvertfall:


Nytt veggstativ.

Stativet er glimmrende for stenger uten snelle, men for de stengene jeg alltid har den samme snella på må jeg finne en annen løsning. Jeg må ha noe som pynter opp på den andre langveggen i båthuset også. :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar