Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

mandag 16. april 2018

Ny båt, endelig. Del I.

Etter en altfor lang vinter var dagen endelig kommet, båten var klar for leveranse - og turen til Borgs Motor i Kumla stod for tur.

Turen startet klokken 09.00 om morgenen, og i god stil var ikke min respektive kompanjong og jeg avgårde før en stund etter. Etter en rask frokost på Statoil så spoler vi 5 timer frem i varierende vær, til der damen i Google Maps sa sving til venstre om 200 meter, og du vil se målet på høyre side.
Vårt Mekka ligger i Kumla, Sverige.
Været var ikke det fineste, her regnet det mye, men inne i lokalene stod det myyye spennede og skinte. Vi trodde egentlig at bygget til Borgs Motor skulle være større, men det var et bra antall båter i showrommet. Uheldigvis så ble vi for oppslukt av vår egen båt, så bilder av showrommet ble det lite av.

Bilder sier mer enn tusen ord, så her kommer det et par:

Kastedekk i front.

Cockpit.

Nedfellbar sofa bak.

Ledlys og høyttaler under styrbord dash.

Fest for frontlanterne og horn.

Transporttrekket er helt topp!
Båten hadde flust av ekstrautstyr som følger med som standard. Blant annet Bluetooth stereo, seter som du kan skyve frem eller tilbake, alt ettersom du er lang- eller kortbent. Tiltbart ratt, blått lys ved bena og et gult fremme i baugen. Stangholdere foran og bak, utfellbart steg i akter for å komme i båten (fra land eller vann), hull i aktergulvet for vannskistang hvis dette skal være et tema. Daniel ble også overrasket over alt utstyret som fulgte med som standardpakke. 

Klar for hjemreise.
Det var utrolig godt å få båten over på egen henger. Men etter innjusteringen av henger til båt, så ser vi at fremre kjølhjul må heves. Dette var dog ikke mulig med festene som er der i dag, så hvis noen vet om en dyktig sveiser så send meg gjerne en melding på det.

Uheldigvis for bankkortet, så lå Sporting sin butikk bare 3 steinkast unna - så vi måtte selvfølgelig en tur dit. Er du en ivrig predatorfisker så anbefales den butikken på det aller sterkeste. Utvalget er enormt. Her får du alt fra agn til karpefiske til håndlagde gjeddebaits. Betjeningen er utrolig hyggelig og ikke minst kunnskapsrik!

Og etter Mekka kommer Nirvana.

Her inne er det fort gjort å handle såpass at man må leve nudler en god stund, så det lønner seg å ha tunga rett i munnen samt legge igjen bankkortet hjemme. Det ble litt handling, men vi klarte å begrense oss slik at vi hadde nok penger igjen til å momse inn båten.


Gjeddemums.
Det ble noen baits fra Eastfield og Wolfcreek. Disse skal bli spennende å teste ut, finishen er upåklagelig. Men man kan vel ikke være hos Sporting uten å handle noen Bulldawgs og Jeff Boggs Big Boy?

Gummidyr 1.
Gummidyr 2.

Siste innkjøp ble av nyheten til Rapala, nemlig X-Rap Peto 20cm. Helt vanvittig finish på disse, og det følger med et ekstra, utskiftbart bakstykke.

Just add water.
Litt flere stemningsbilder fra en fantastisk butikk som absolutt er verdt å besøke hvis du driver med predatorfiske!

Så mye godis!

Gummi i mengder.

Det er sikkert mer gummi her enn i alle norske butikker - til sammen.

Keen på litt flash?

Tailbaits.

Gummidyrveggen er drøy.

Kan ikke la den henge igjen vel?

Hardbaits.

Litt Strikepro.

Så vanvittig mye.

Mye kule bilder og historie i veggene.
Turen til grensa gikk heldigvis smertefritt, og fortollingen gikk bra. Siden været var slik som det var så måtte det en liten vask til av skrog for vi pakket henne inn i presenning etter hjemkomst.

Mye leketøy som skal monteres.
Neste innlegg vil omhandle montering av utstyr og elektronikk som så klart er en selvfølge på denne bloggen :D En del gikk smertefritt, og noe var ikke fullt så enkelt. Men dette kommer vi tilbake til når alt er ferdig..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar