Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

søndag 22. april 2018

Evadaen er solgt

Litt rart å se henne på vei ut av våre liv, og vemodig med en tom henger i hagen.

Håper jeg snart får en ny båt på denne.
Jeg har hatt noen uker å forberede meg på, så det var mest av alt morsomt å se en far og en sønn ta over en båt mens begge gliste omtrent like mye som jeg gjorde en gang. Båten ble solgt samme uken som jeg la den ut med DENNE salgsannonsen. For de som måtte lure, gikk hun for det jeg forlangte, men med en Lowrance HDS 8 Gen 2 og takstativet på kjøpet. Jeg skal innrømme at jeg ga meg veldig fort der, mye fordi det er ting jeg ikke har tenkt å gjenbruke i Starwelden.

Før nøklene ble overlatt, hadde vi felles prøvekjøring i Oslofjorden, etterfulgt av skifte av gir- og motorolje på begge påhengerne så alle innvolverte kunne se at det ikke lå noen skjulte bomber der.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar