Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

fredag 2. mars 2018

Sportsfiskebutikken Stonefly AS har flyttet inn i nye lokaler

På Hadeland har vi ikke vært bortskjemt med velassorterte sportsfiskebutikker de siste årene. Bedriften Stonefly AS flyttet for noen år siden til Gran og startet da fysisk utsalg i utkanten av sentrum. Denne uka flyttet de med seg alt av utstyr inn i nye, og større lokaler i storgata 28, midt i Gran sentrum.
Stonefly Sportsfiske sitt bilde.
Bra innsyn fra storgata
Der det før var noe tettpakket har de nå fått et lokale som er helt strålende og gir rom for utvidelse med tiden. Personlig er jeg nesten utelukkende haspel- og spinnfisker, og synes det er fint at dette segmentet har fått en god del mer hylleplass enn tidligere. Isfiskesesongen er langt fra over, og Stonefly har et bra utvalg.
Stonefly Sportsfiske sitt bilde.
Deler av veggen med isfiskeutstyr.

Stonefly er som navnet nok avslører veldig gode på fluefiske og alt hva det innebærer. Dette er også hva man finner når man går på deres hjemmeside www.stonefly.no, men det ryktes at man etter hvert kan få kjøpt annet fiskeutstyr på nettsiden deres med tiden.
Stonefly Sportsfiske sitt bilde.
Fin utstilling av fluekjepper
I løpet av min runde i butikken kom jeg også over en hylle med nyheter. Jeg kan røpe så mye som at et par av disse ble med hjem...
Stonefly Sportsfiske sitt bilde.
Rapala 2018
Vi i Team Colibri ønsker Stonefly lykke til i nye lokaler, og vil oppfordre alle Hadelendinger med en viss interesse for friluftsliv og spesielt fiske til å ta turen innom. Utvalget er bra og praten sitter løst hos personalet. Er du heldig får du en fiskeskrøne eller to på kjøpet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar