Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 26. september 2017

Lowrance Castable - De store entrer kulemarkedet

Lowrance Castable er snart her, er dette bare en Deeper-kopi eller har de noe eget å by på?

Det begynner å bli flere om beinet i segmentet "ekkoloddkuler" nå, eller kastbare ekkolodd som det også kalles. Frem til nå har de tre store vært Vexilar, Deeper og Humminbird, men nå kaster også Lowrance seg med i dansen med to modeller.
Lowrance FishHunter 3D


Tidligere i år brukte undertegnede og blogg-kollega Lars en hel del tid på å gjennomteste en Deeper Smart Sonar Pro+, på det tidspunktet anså vi nettopp Deeper som markedsledende på området og den oppfatningen har ikke endret seg enda. Men kan Lowrance gjøre noe med vår oppfatning?
Lowrance FishHunter Pro

De slipper to modeller, FishHunter 3D er den mest avanserte med en veilledende pris i USA på 199 USD og legger seg rett på kollisjonskurs med Deepers toppmodell. Modellen under er Fishunter Pro med veiledende pris på 149 USD som dermed jakter på Deepers to enklere modeller. Tilsynelatende har Lowrance vært enig i vår vurdering av hvem som blir deres største konkurrent?
3D-modellen gir mulighet for kart i 3D.

Umiddelbart ser det ut til at den store forskjellen på modellene ligger i at 3D har en variant av StructureScan mens Pro "bare" har tradisjonell 2D. Begge reklameres det med at kan lage dybdekart, mens 3D også skal kunne lage StructureMap. Her kommer det nok mer informasjon om detaljer i funksjonaliteten etterhvert.
Kartleggingsfunksjonen for dybde.

Vi har bedt om å få låne en FishHunter 3D for testing, så får vi som om Navico lar oss få slippe til. Vi har veldig lyst til å kjøre litt head-to-head med Deeper ute på vannet her. Hvem har den beste kula?


1 kommentar: